Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пикантни пилешки дробчета с лук и моркови на фурна

Пикантни пилешки дробчета с лук и моркови на фурна

Разпечатай

от готварската книга на Владимир Петровски

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 тарелка пилешки дроб
олио за намазване на тавата
пикантина
зеленчукова подправка
малко морска сол
горчица
соев сос на вкус
магданоз
кромид лук
моркови
кафена чашка сухо бяло вино
масло

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Пикантни пилешки дробчета с лук и моркови на фурна

Дъното на тава се намазва с олио. Тарелка с размразени пилешки дробчета се нарежда в тавата за печене. Подправят се дробчетата с пикантина, зеленчукова подправка, малко морска сол, зеленчукова подправка,соев сос на вкус , горчица. Отгоре добавяме нарязаните на тънко парчета масло и нарязаните моркови. Печем 20 минути.

Нарязваме на ситно магданоза и го добавяме с лука към другите продукти. Поръсваме с още малко зеленчукова подправка. Вадим тавата от фурната и сипваме кафена чашка вино. Добавяме още малко масло и допичаме за още 15 минути на 180 градуса.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Пикантни пилешки дробчета с лук и моркови на фурна


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама