Публикувана от Владимир Петровски на 05 Февруари 2013
![]() | Необходими продукти 1 тарелка пилешки дроб олио за намазване на тавата пикантина зеленчукова подправка малко морска сол горчица соев сос на вкус магданоз кромид лук моркови кафена чашка сухо бяло вино масло |
Дъното на тава се намазва с олио. Тарелка с размразени пилешки дробчета се нарежда в тавата за печене. Подправят се дробчетата с пикантина, зеленчукова подправка, малко морска сол, зеленчукова подправка,соев сос на вкус , горчица. Отгоре добавяме нарязаните на тънко парчета масло и нарязаните моркови. Печем 20 минути. Нарязваме на ситно магданоза и го добавяме с лука към другите продукти. Поръсваме с още малко зеленчукова подправка. Вадим тавата от фурната и сипваме кафена чашка вино. Добавяме още малко масло и допичаме за още 15 минути на 180 градуса. |