Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Панирани ролца от раци
Панирани ролца от раци

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
250 гр. ролца от раци
2-3 яйца
около 50 гр. сирене
брашно колкото поеме
олио за пържене
Разбиват се яйцата, 1-2 суп. л. вода, сиренето и брашното. Трябва да се получи каша, малко по-гъста от боза. Ролцата от раци се топят с сместа и се пържат в сгорещено олио!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Панирани ролца от раци
От форум:
От друг сайт:
Galya Vulcheva