Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Панирани ролца от раци
Панирани ролца от раци

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
250 гр. ролца от раци
2-3 яйца
около 50 гр. сирене
брашно колкото поеме
олио за пържене
Разбиват се яйцата, 1-2 суп. л. вода, сиренето и брашното. Трябва да се получи каша, малко по-гъста от боза. Ролцата от раци се топят с сместа и се пържат в сгорещено олио!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Панирани ролца от раци
От форум:
От друг сайт:
Galya Vulcheva