Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Паниран кашкавал
Паниран кашкавал
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 г кашкавал
2 яйца
4 с.л. брашно
олио
Избираме твърд кашкавал или оставяме кашкавала 30 минути във фризер или камера на хладилник, за да се стегне и да не се разтича при пърженето.
Кашкавалът се реже на парчета с дебелина около 1 см. Потапя се в чаша със студена вода, след това в брашно и накрая в разбитите яйца.
Парчетата се пържат в предварително загрято олио до златисто от двете страни.
Панираният кашквал може да се поднесе като ордьовър и като основно ястие.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Скоро приготвих паниран кашкавал, но оформих като топчета. Много вкусно!
Чудесен ордьовър!
Ако желаете, може да сложите линк към Паниран кашкавал
От форум:
От друг сайт:
Шери Курт