Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Паниран кашкавал

Паниран кашкавал

Разпечатай

от готварската книга на Az-gotvia .bg

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

500 г кашкавал
2 яйца
4 с.л. брашно
олио

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Паниран кашкавал

Избираме твърд кашкавал или оставяме кашкавала 30 минути във фризер или камера на хладилник, за да се стегне и да не се разтича при пърженето.

Кашкавалът се реже на парчета с  дебелина около 1 см. Потапя се в чаша със студена вода, след това в брашно и накрая в разбитите яйца.

Парчетата се пържат в предварително загрято олио до златисто от двете страни.

Панираният кашквал може да се поднесе като ордьовър и като основно ястие.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?

Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?

Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »

Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики

Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики

Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »

Освежаващи коктейли с кафе за лятото

Освежаващи коктейли с кафе за лятото

Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (3)


Аватар16 Юни 2012
Шери Курт
Вкусно!
Аватар25 Септември 2011
Илияна Димова
Скоро приготвих паниран кашкавал, но оформих като топчета. Много вкусно!
Аватар21 Септември 2011
Илияна Димова
Чудесен ордьовър!



Ако желаете, може да сложите линк към Паниран кашкавал


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама