Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Паниран кашкавал
Паниран кашкавал

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 г кашкавал
2 яйца
4 с.л. брашно
олио
Избираме твърд кашкавал или оставяме кашкавала 30 минути във фризер или камера на хладилник, за да се стегне и да не се разтича при пърженето.
Кашкавалът се реже на парчета с дебелина около 1 см. Потапя се в чаша със студена вода, след това в брашно и накрая в разбитите яйца.
Парчетата се пържат в предварително загрято олио до златисто от двете страни.
Панираният кашквал може да се поднесе като ордьовър и като основно ястие.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари

Скоро приготвих паниран кашкавал, но оформих като топчета. Много вкусно!

Чудесен ордьовър!
Ако желаете, може да сложите линк към Паниран кашкавал
От форум:
От друг сайт:
Шери Курт