Начало » Десерти » Рецепти за Торти » рецепта Пандишпанов блат за торта
Пандишпанов блат за торта

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за един блат:
4 яйца
4 с.л. захар
4 с.л. брашно
1/2 ч.л. бакпулвер
Отделяте белтъците от жълтъците. Разбивате с миксер белтъците на сняг заедно със захарта. След това добавяте и жълтъците един по един. Смесвате бакпулвера и брашното и ги прибавяте към сместа, като бъркате с дървена лъжица. Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна, като е хубаво да покриете тортената форма с хартия за печене.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пандишпанов блат за торта
От форум:
От друг сайт: