Начало » Десерти » Рецепти за Кремове » рецепта Панакота с малини
Панакота с малини

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
200 гр.малини
50 гр.шоколад
100 ml вода
3 с.л.мед
20 гр.желатин
200 ml краве прясно мляко
400 ml студена сладкарска сметана
Желатинът се разтваря в 100 мл студена вода и се оставя 10 минути, докато набъбне. В тенджерка се слагат сметаната, прясното мляко и меда и се загрява, като се внимава да не завира. Прибавя се набъбналия желатин, бърка се и се маха от котлона, изчаква се да изстине и се налива в купички, в които са сложени по няколко малини. Оставя се да стегне в хладилник. По желание се прави декорация с глазура от разтопен на водна баня шоколад.
Още рецепти за Кремове
Мляко с два вида грис и сладко от вишни
Десерт крем ванилия с руло и конфитюр
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Панакота с малини
От форум:
От друг сайт:
Веселина Константинова