Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Огретен с карфиол
Огретен с карфиол

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 кг. карфиол
200 г. топено сирене
800 г. заквасена сметана
2 филии черен хляб
4-5 стръка магданоз
2-3 стръка копър
1 ч.л. сол
Карфиолът се сварява около 12 минути във вода с 1/2 ч.л. сол. Изцежда се и се нарежда в тава. Върху него се нарязва и се разпределя равномерно топеното сирене. Сметаната се разбива и се изсипва отгоре. Хлябът се смила в кухненски робот заедно с магданоза, копъра и 1/2 ч.л. сол. Овкусените трохи се поръсват върху ястието и се пече в умерено загрята фурна.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Огретен с карфиол
От форум:
От друг сайт: