Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Миш - маш
Миш - маш

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
400 гр. печени чушки
250 гр сирене
6 яйца
2-3 суп. лъж. доматен сок
връзка магданоз
олио
Нарязват се печените чушки на парченца. Слага се олиото в дълбок тиган да се загрее и се запържват чушките. Добавя се доматения сок. Разбиват се яйцата и се прибавят със сиренето при запържените чушки. Пържи се около 10 минути. Накрая се нарязва магданозът.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?
При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Миш - маш
От форум:
От друг сайт: