Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Лук с яйца и сирене
Лук с яйца и сирене

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Почистваме лука от люспите. Измиваме го добре и го нарязваме на парченца. В подходящ съд за пържене - тиган или малка тенджерка, наливаме олио. Сипваме лука, малко сол и малко вода (за да омекне по-хубаво лука). Задушаваме лука, докато изври течността и се запържи. Сипваме супена лъжица доматено пюре, черен пипер на вкус, чубрица на вкус и захар (1к.л.). Слагаме и натрошено сирене. Разбъркваме и като се смесят съставките, дръпваме съда от котлона. В отделна купичка разбиваме яйцата и изливаме при лука. Разбъркваме добре и слагаме отново на котлона. Пържим колкото е необходимо до сгъстяване. Сервираме ястието топло или охладено, поръсено с настъргано сирене и с пресен магданоз.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?
При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Лук с яйца и сирене
От форум:
От друг сайт: