Начало » Тестени изделия » Рецепти за Баници » рецепта Лападник с извара
Лападник с извара

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 пакет кори за баница
300 гр. извара
300 гр. лапад
3 яйца
1 ч.ч. прясна мляко
1/2 ч.ч. олио
В олиото изпържете измития и нарязан лапад. Охладете и прибавете изварата и яйцата. Разбъркайте добре. Добавете прясното мляко. Във всеки лист сложете от плънката и навийте на руло. Наредете в подмазнена тавичка. Изпечете на 150 градуса до златисто. Готовата баница завийте с фолио, за да се задуши и омекне.
Още рецепти за Баници
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Лападник с извара
От форум:
От друг сайт: