Начало » Тестени изделия » Рецепти за Баници » рецепта Лападник с извара
Лападник с извара

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 пакет кори за баница
300 гр. извара
300 гр. лапад
3 яйца
1 ч.ч. прясна мляко
1/2 ч.ч. олио
В олиото изпържете измития и нарязан лапад. Охладете и прибавете изварата и яйцата. Разбъркайте добре. Добавете прясното мляко. Във всеки лист сложете от плънката и навийте на руло. Наредете в подмазнена тавичка. Изпечете на 150 градуса до златисто. Готовата баница завийте с фолио, за да се задуши и омекне.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Лападник с извара
От форум:
От друг сайт: