Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Лапад с ориз
Лапад с ориз

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 връзки лапад
1 връзка пресен лук
1 кафяна чашка ориз
4-5 супени лъжици олио
1 чаена чаша вода
магданоз и джоджен на вкус
червен пипер и сол на вкус
Лукът и лапада се почистват и измиват добре в течаща вода. Ситно нарязаният лук се задушава в олиото. Прибавят се червеният пипер и лапада, нарязан на дребно, оризът и водата. Ястието се оставя да ври на слаб огън. Преди да се свали от котлона се поръсва с нарязаните магданоз и джоджен. Сервира се с кисело мляко.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Непретенциозно, но много любимо ястие!
Ако желаете, може да сложите линк към Лапад с ориз
От форум:
От друг сайт:
tony marinov