Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Лапад с ориз
Лапад с ориз

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 връзки лапад
1 връзка пресен лук
1 кафяна чашка ориз
4-5 супени лъжици олио
1 чаена чаша вода
магданоз и джоджен на вкус
червен пипер и сол на вкус
Лукът и лапада се почистват и измиват добре в течаща вода. Ситно нарязаният лук се задушава в олиото. Прибавят се червеният пипер и лапада, нарязан на дребно, оризът и водата. Ястието се оставя да ври на слаб огън. Преди да се свали от котлона се поръсва с нарязаните магданоз и джоджен. Сервира се с кисело мляко.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Непретенциозно, но много любимо ястие!
Ако желаете, може да сложите линк към Лапад с ориз
От форум:
От друг сайт:
tony marinov