Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Кренвирши с топено сирене
Кренвирши с топено сирене

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
6 бр. кренвирши
50 гр настърган кашкавал
80 гр топено сирене
черен пипер
1 яйце
Цепнете кренвиршите по дължина. Нарежете топеното сирене на колелца и после на половина. Сложете в процепа по две половинки, така направете с всички кренвирши и ги наредете в намаслена тава. Запечете на 250 градуса за няколко минути, колкото да се разтвори кренвирша.
Разбийте яйцето. Добавете настъргания кашкавал и щипка черен пипер. От тази смес разстелете хубаво върху кренвиршите и върнете обратно във фурната. Печете до зачервяване. Сервирайте с прясна салата или по ваш избор.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Кренвирши с топено сирене
От форум:
От друг сайт:
Нина Райчева