www.Az-gotvia.bg - Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

Публикувана от Добринка Петкова на 05 Декември 2012

Кренвирши с топено сирене

Необходими продукти
6 бр. кренвирши
50 гр настърган кашкавал
80 гр топено сирене
черен пипер
1 яйце

Цепнете кренвиршите по дължина. Нарежете топеното сирене на колелца и после на половина. Сложете в процепа по две половинки, така направете с всички кренвирши и ги наредете в намаслена тава. Запечете на 250 градуса за няколко минути, колкото да се разтвори кренвирша.

Разбийте яйцето. Добавете настъргания кашкавал и щипка черен пипер. От тази смес разстелете хубаво върху кренвиршите и върнете обратно във фурната. Печете до зачервяване. Сервирайте с прясна салата или по ваш избор.