Начало » Десерти » Рецепти за Кремове » рецепта Кремчета с макарони, моркови и ябълки
Кремчета с макарони, моркови и ябълки

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за 3 кремчета:
около 1/2 ч.чаша макарони
50 г. ябълки
50 г моркови
1 ч.ч. прясно мляко
1 яйце
1-2 ванилии
пудра захар на вкус
1/2 каф.чашка нарязани орехови ядки
малко краве масло
канела
Слагаме макароните да се сварят и отцеждаме от водата. Отделно сваряваме ябълката и моркова, обелени и нарязани на парченца. Изваждаме от водата, в която сме ги варили и пасираме на пюре. Добавяме към тях макароните,орехите и ванилията. Разбъркваме и разпределяме в намазани с масло огнеупорни купички.
Разбиваме яйцето с пудра захар на вкус и с 1 ч.ч. прясно мляко. Наливаме при макароните и печем на водна баня при 150 градуса до готовност. Поднасяме кремчетата обърнати и гарнирани на вкус.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Кремчета с макарони, моркови и ябълки
От форум:
От друг сайт:
Даниела Иванова