Начало » Десерти » Рецепти за Торти » рецепта Крем-карамелова торта с козунак
Крем-карамелова торта с козунак

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 бр. по-сух (не пресен) козунак с пълнеж - мармалад, стафиди и др.
0,750 мл. прясно мляко
150 гр. захар + 100 гр. за карамела
1 ванилия
5 яйца
малко масло
Карамелизира се захар. В намазнена тавичка се сипва карамела. Върху него се нарежда нарязаният на филии козунак - около 1см. дебели. След това се залива със сместа от разбитите яйца, мляко, захар и ванилия. Пече се около 30 мин на водна баня. Като изстине се обръща в поднос.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Крем-карамелова торта с козунак
От форум:
От друг сайт:
Мария Вълева