Начало » Тестени изделия » Рецепти за Козунаци » рецепта Козунак

Козунак

Разпечатай

от готварската книга на Живка Андонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

5 яйца
350 мл. прясно мляко
1 к.ч. захар
1 кубче мая
щипка сол
брашно
100 гр. разтопено масло
2 пакетчета ванилия
жълтък за намазване

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Козунак

От всички продукти се замесва меко тесто. Оставя се на топло и се изчаква да втаса. Оформя се по желание и се слага в тава, оставя се да втаса още веднъж. Намазва се с разбит жълтък, поръсва се със захар и се пече на 180 градуса.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Освежаващи коктейли с кафе за лятото

Освежаващи коктейли с кафе за лятото

Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »

Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!

Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!

Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »

Защо да поръчваме кухня по поръчка

Защо да поръчваме кухня по поръчка

В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (1)


Аватар02 Май 2013
cvetelina ivanova
Изглежда страхотно



Ако желаете, може да сложите линк към Козунак


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама