Начало » Тестени изделия » Рецепти за Козунаци » рецепта Козунак

Козунак

Разпечатай

от готварската книга на Живка Андонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

5 яйца
350 мл. прясно мляко
1 к.ч. захар
1 кубче мая
щипка сол
брашно
100 гр. разтопено масло
2 пакетчета ванилия
жълтък за намазване

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Козунак

От всички продукти се замесва меко тесто. Оставя се на топло и се изчаква да втаса. Оформя се по желание и се слага в тава, оставя се да втаса още веднъж. Намазва се с разбит жълтък, поръсва се със захар и се пече на 180 градуса.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

5 диети, които науката подкрепя

5 диети, които науката подкрепя

Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

За да работи правилно една машина тя трябва да е добре смазана, като същото важи и за човешкото тяло, което има нужда от съответните микронутриенти. Тези микронутриенти в лицето на витамините и минералите са така важни за нашия метаболизъм.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (1)


Аватар02 Май 2013
cvetelina ivanova
Изглежда страхотно



Ако желаете, може да сложите линк към Козунак


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама