Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с мляно месо » рецепта Кашкавалено руло - II вариант
Кашкавалено руло - II вариант

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за блата:
4 яйца
щипка черен пипер
щипка сол
200 г майонеза
300 г кашкавал
за плънката:
1 кисела краставичка
50 г сирене гауда
1 глава лук
1 морков
5-6 маслини
2 кренвирша
500 г кайма
щипка червен пипер
За кашкаваления блат са необходими яйцата, майонезата, кашкавала, малко сол и черен пипер на вкус. Всичко това се смесва добре и се изсипва върху застлана с хартия тава. Пече се за около 20 минути. Изважда се, оставя се да се охлади за 5 минути и върху него се разстила каймата, размесена със ситно нарязан лук и подправки по избор. В средата се слагат кренвиршите, краставичката и моркова (кисели от буркан), нарязани на ленти, маслините и сиренето гауда. Завийте с помощта на хартията, като я отлепите от блата внимателно и го завиете отново с нея. Преместете го в тава и допечете още около 30 минути. Извадете от фурната и махнете хартията. Изчакайте леко да се охлади и тогава нарежете. Сервирайте с прясна салата.
Още рецепти за Ястия с мляно месо
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Кашкавалено руло - II вариант
От форум:
От друг сайт: