Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Хрупкави панирани сиренца и кашкавалчета
Хрупкави панирани сиренца и кашкавалчета
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
150 г бяло саламурено сирене
150 г кашкавал
олио за пържене
за панировката:
2 яйца
200 г галета
100 г брашно
Сиренето и кашкавалът се изваждат от хладилника и веднага се нарязват на хапки. Овалват се в брашното, след това в разбитите яйца, а накрая - в галета. След това процедурата се повтаря - още веднъж се овалват в брашното, яйцата и галетата, за да се получи двойна хрупкава панировка. Пържат се на маслена баня до златисто.
По желание към брашното може да се добавят сухи подправки - риган, мащерка, чесън на прах.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Хрупкави панирани сиренца и кашкавалчета
От форум:
От друг сайт: