Начало » Тестени изделия » Рецепти за Баници » рецепта Бюрек с пилешко месо
Бюрек с пилешко месо

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 големи пилешки бутчета
1 пакетче масло
1 пакет кори за баница
3 глави лук
2 големи домата
сол и черен пипер на вкус
сусам
Сваряваме бутчетата и ги обезкостяваме. Нарязваме лука на едро и го запържваме с половината масло. Добавяме месото и обелените и наситнени домати. Подправяме със сол и черен пипер, доливаме чаша топла вода и оставяме да ври докато остане само на мазнина.
Поставяме две кори една върху друга - горната намазваме с масло, в средата слагаме от сместа и завиваме като сърмичка. Готовите бюречета нареждаме в тава, намазана с масло, поливаме ги с разтопено масло, поръсваме със сусам и печем 20 минути в загрята фурна.
Още рецепти за Баници
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Бюрек с пилешко месо
От форум:
От друг сайт:
Шери Курт