Публикувана от Шери Курт на 13 Юли 2012
![]() | Необходими продукти 2 големи пилешки бутчета 1 пакетче масло 1 пакет кори за баница 3 глави лук 2 големи домата сол и черен пипер на вкус сусам |
Сваряваме бутчетата и ги обезкостяваме. Нарязваме лука на едро и го запържваме с половината масло. Добавяме месото и обелените и наситнени домати. Подправяме със сол и черен пипер, доливаме чаша топла вода и оставяме да ври докато остане само на мазнина. Поставяме две кори една върху друга - горната намазваме с масло, в средата слагаме от сместа и завиваме като сърмичка. Готовите бюречета нареждаме в тава, намазана с масло, поливаме ги с разтопено масло, поръсваме със сусам и печем 20 минути в загрята фурна. |