Начало » Десерти » Рецепти за Торти » рецепта Бишкотена торта с яйчен крем
Бишкотена торта с яйчен крем

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 л прясно мляко
4 бр. жълтъци
12 пълни с.л. захар
1 прах ванилия
4 с.л. натурално нишесте
1 пакет бишкоти
100 гр. орехи
1 п. шоколадови пръчици
Захарта, жълтъците и нишестето се разбъркват. След това постепенно се добавя млякото. Готовата смес се слага на умерен огън и се бърка непрекъснато докато започне да къкри до сгъстяване (около 3-5 минути). После се взема правоъгълна тавичка и се нарежда първи ред с бишкоти, полива се със сместа и се поръсва с орехи. Така втори ред бишкоти и останалата смес се полива и пак се поръсва с орехи и се слагат шоколадовите пръчици за украса. Оставя се за три часа в хладилника да стегне.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Бишкотена торта с яйчен крем
От форум:
От друг сайт: