Начало » Тестени изделия » Рецепти за Баници » рецепта Банички на тиган
Банички на тиган

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
кори за баница - по две кори на баничка
сирене
масло
Взима се една кора и върху нея се слага малко натрошено сирене и парченца масло. Краищата се сгъват навътре, така че да се получи квадрат или правоъгълник. Така приготвения пакет се слага в центъра на друга кора с краищата надолу. Завива се отново. Поставя се в нагрят тиган, поръсва се леко с вода, слага се парченце масло и се захлупва с капак. Като се запече, което става много бързо, се обръща да се запече и от другата страна.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Банички на тиган
От форум:
От друг сайт:
Зорница Христова