Начало » Десерти » Рецепти за Кремове » рецепта Бананов мус
Бананов мус

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
3 банана
1/2 к.ч. захар
1 белтък
нещо за украса - плодове, шоколадови пръчици, филирани бадеми
Бананите се нарязват на ситно и се пасират, добавя се захарта и се пасират отново така, че захарта да се стопи. Добавя се белтъка и се бърка с миксер около 10 минути или докато се удвои обема и стане много гъсто. Разпределя се в чаши и се украсява, оставя се да престои в хладилник 2-3 часа.
Още рецепти за Кремове
Мляко с два вида грис и сладко от вишни
Десерт крем ванилия с руло и конфитюр
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Бананов мус
От форум:
От друг сайт:
Диана Димитрова