Начало » Десерти » Рецепти за Кремове » рецепта Бананов мус
Бананов мус

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
3 банана
1/2 к.ч. захар
1 белтък
нещо за украса - плодове, шоколадови пръчици, филирани бадеми
Бананите се нарязват на ситно и се пасират, добавя се захарта и се пасират отново така, че захарта да се стопи. Добавя се белтъка и се бърка с миксер около 10 минути или докато се удвои обема и стане много гъсто. Разпределя се в чаши и се украсява, оставя се да престои в хладилник 2-3 часа.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?
При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Бананов мус
От форум:
От друг сайт:
Диана Димитрова