Начало » Супи » Рецепти за Месни супи » рецепта Пача
Пача

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Препенвам всички продукти предварително. Преди да затворя тенджерата под налягане добавям сол на вкус, зърна черен пипер и дафиновият лист. След сигнала на капака варя 30 мин. Обезкостявам сварените крака и уши, махам им мазните кожи и добавям обезкостеното месо в бульона. В купа разбивам 3 или 4 яйца, към тях добавям сока на половин лимон и енергично бъркам при сипването на сместа в тенджерата с горещия бульон. Продължавам да бъркам, за да не се пресече яйцето. Добавям счуканите скилидки чесън и млян черен пипер. Оставям ястието на тих огън още няколко минутки, като бъркам да не се пресече яйцето. Супата става по-вкусна колкото повече са яйцата в нея. Може да се консумира като супа гореща или топла, а може да се яде и студена, желирана от собствените си колаген и желатин в костите. Да ви е вкусно и сладко!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари

Благодаря за идеята ! Много вкусна супа !
Ако желаете, може да сложите линк към Пача
От форум:
От друг сайт:
Niki Zhelyazkova