Начало » Супи » Рецепти за Месни супи » рецепта Пача
Пача

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Препенвам всички продукти предварително. Преди да затворя тенджерата под налягане добавям сол на вкус, зърна черен пипер и дафиновият лист. След сигнала на капака варя 30 мин. Обезкостявам сварените крака и уши, махам им мазните кожи и добавям обезкостеното месо в бульона. В купа разбивам 3 или 4 яйца, към тях добавям сока на половин лимон и енергично бъркам при сипването на сместа в тенджерата с горещия бульон. Продължавам да бъркам, за да не се пресече яйцето. Добавям счуканите скилидки чесън и млян черен пипер. Оставям ястието на тих огън още няколко минутки, като бъркам да не се пресече яйцето. Супата става по-вкусна колкото повече са яйцата в нея. Може да се консумира като супа гореща или топла, а може да се яде и студена, желирана от собствените си колаген и желатин в костите. Да ви е вкусно и сладко!
Още рецепти за Месни супи
Вкусна супа със зеленчуци и свинско
Зеленчукова супа с обезкостено пилешко месо
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари

Благодаря за идеята ! Много вкусна супа !
Ако желаете, може да сложите линк към Пача
От форум:
От друг сайт:
Niki Zhelyazkova