Начало » Супи » Рецепти за Месни супи » рецепта Пача

Пача

Разпечатай

от готварската книга на Niki Zhelyazkova

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

2 свински крачета
2 свински уши
4 свински опашки
3 яйца
сок от половин лимон
5- 6 скилидки чесън
сол на вкус
черен пипер на зърна и млян
1 дафинов лист

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Пача

Препенвам всички продукти предварително. Преди да затворя тенджерата под налягане добавям сол на вкус, зърна черен пипер и дафиновият лист. След сигнала на капака варя 30 мин. Обезкостявам сварените крака и уши, махам им мазните кожи и добавям обезкостеното месо в бульона. В купа разбивам 3 или 4 яйца, към тях добавям сока на половин лимон и енергично бъркам при сипването на сместа в тенджерата с горещия бульон. Продължавам да бъркам, за да не се пресече яйцето. Добавям счуканите скилидки чесън и млян черен пипер. Оставям ястието на тих огън още няколко минутки, като бъркам да не се пресече яйцето. Супата става по-вкусна колкото повече са яйцата в нея. Може да се консумира като супа гореща или топла, а може да се яде и студена, желирана от собствените си колаген и желатин в костите. Да ви е вкусно и сладко!



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Защо да поръчваме кухня по поръчка

Защо да поръчваме кухня по поръчка

В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (2)


Аватар29 Март 2020
Niki Zhelyazkova
Илияна Димова, Радвам се, че ви е харесала моята рецепта за супа пача.
Благодаря за идеята ! Много вкусна супа !



Ако желаете, може да сложите линк към Пача


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама