Начало » Супи » Рецепти за Месни супи » рецепта Пача
Пача

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Препенвам всички продукти предварително. Преди да затворя тенджерата под налягане добавям сол на вкус, зърна черен пипер и дафиновият лист. След сигнала на капака варя 30 мин. Обезкостявам сварените крака и уши, махам им мазните кожи и добавям обезкостеното месо в бульона. В купа разбивам 3 или 4 яйца, към тях добавям сока на половин лимон и енергично бъркам при сипването на сместа в тенджерата с горещия бульон. Продължавам да бъркам, за да не се пресече яйцето. Добавям счуканите скилидки чесън и млян черен пипер. Оставям ястието на тих огън още няколко минутки, като бъркам да не се пресече яйцето. Супата става по-вкусна колкото повече са яйцата в нея. Може да се консумира като супа гореща или топла, а може да се яде и студена, желирана от собствените си колаген и желатин в костите. Да ви е вкусно и сладко!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари

Благодаря за идеята ! Много вкусна супа !
Ако желаете, може да сложите линк към Пача
От форум:
От друг сайт:
Niki Zhelyazkova