Лозови сарми със стафиди
Лукът се нарязва на ситно и се задушава в олиото. Прибавят се оризът, стафидите, нарязаните на ситно копър и магданоз...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
Лукът се нарязва на ситно и се задушава в олиото. Прибавят се оризът, стафидите, нарязаните на ситно копър и магданоз...
Бобът се вари. След като се свари се изцежда от водата и се слага в купа. Добавят се олио, оцет, сол на вкус...
Лукът се нарязва на дребно и се задушава в олиото. Слага се оризът, разбърква се и леко се посолява. Добавя се червен пипер и магданоз...
Запържваме чесъна (нарязян на дребно), след това добавяме лука, гъбите и след като се задушат сваляме от котлона и добавяме спанака и сиренето...
Пилето се нарязва на порции и се запържва от двете страни в олиото до златисто, след това се добавя вода и се задушава половин час...
Нарязаното свинско месо се слага да се вари в зелевия сок, изпенва се и тогава се добавя едро нарязаният лук, червеният пипер...
Лукът се задушава в олио и вода и към него се добавят нарязаните дреболии. Варят се 5 минути и се добавя вода, колкото желаем...
Ситно нарязаният лук се задушава в олио и вода, добавят се картофите, нарязани на кубчета заедно с червения пипер...
Измитото месо нарежете на средно големи парчета. В загрято олио запържете ситно нарязания лук, добавете месото и го запържете за кратко заедно с лука...
Оризът се сварява добре, след което се прецежда (ако е останала вода при варенето) и се оставя отново в тенджерата, в която е бил варен...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама