Пюре от моркови
В съд сложете морковите, захарта, маслото, сол и вода колкото да ги покрие. Оставете да кипне и варете около 15 мин...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
В съд сложете морковите, захарта, маслото, сол и вода колкото да ги покрие. Оставете да кипне и варете около 15 мин...
Пилето се нарязва на порции. Вари се в подсолена вода заедно с едро нарязания лук и морков и ненарязаният магданоз...
Нарязваме на ситно лука и чушката и ги запържваме в сгорещеното олио. Добавяме подправките - на вкус...
Лукът се нарязва ситно и се задушава в олио и вода. Спанакът се нарязва не много едро и се прибавя към лука...
Пилето се нарязва на порции и се слага в тенджера с малко вода и олио да се задушава...
Равно количество от билките: мащерка, маточина, босилек, валериана, жълт кантарион...
Лукът и морковът се нарязват на ситно и се задушават в 2 с.л. олио и малко вода...
Картофите се обелват и нарязват на малки кубчета, след това се заливат с гореща вода и се сваряват...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама