Супа от заек
Заекът се сварява в тенджера под налягане, когато е готов бульонът се прецежда а заекът се обезкостява и месото се нарязва...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
Заекът се сварява в тенджера под налягане, когато е готов бульонът се прецежда а заекът се обезкостява и месото се нарязва...
Бобът се слага във вода да се вари, веднъж се сменя водата. Лукът, морковите, чушката и доматът се нарязват едро...
Почистваме и нарязваме фасула. Пълним добре бурканите до горе. Сипваме 1 суп.лъж. ситна сол...
Слагаме плодовете в бурканите, насипваме захарта, наливаме вода и затваряме с капачки...
Сваряваме, отцеждаме и пасираме тиквичките. Към тях добавяме всички остнали продукти...
Запържваме месото, добавяме лука, нарязан на ситно. След като омекне лука добавяме нарязаните на едро картофи...
Жълтъците се разбиват със захарта и към тях се прибавя брашното при непрекъснато бъркане...
Сливите накисваме за един час в студена вода. Във всяка слива слагаме по един бадем...
Почистваме и нарязваме на кубчета тиквичките. Бурканът трябва да е напълнен добре. Слагаме сол и аспирин...
Лукът се нарязва ситно и се задушава в олио и вода. Тиквичките се нарязват на кубчета и се добавят към лука...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама