Млечна супа от зелен фасул
Нарязаният зелен фасул запържваме с лука, чесъна и черен пипер в 2 суп.лъж. олио и малко вода...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
Нарязаният зелен фасул запържваме с лука, чесъна и черен пипер в 2 суп.лъж. олио и малко вода...
Тиквичката се обелва, измива и нарязва на едро. Морковите се остъргват, измиват се и също се нарязват на едро...
Почистваме, белим и нарязваме на резенчета ябълки, праскови и моркови. Слагаме в тенджерка и заливаме с вода около 5-6 ч.чаши...
В тенджера се смесват водата с млякото. Сместа се кипва. Прибавят се какаото на прах и солта...
Измиваме сливите, почистваме от костилките и нарязваме на парченца. Слагаме в съда, в който ще приготвяме мармалада...
Накиснете фасула за 10-12 часа в студена вода. Изплакнете го и долейте вода, необходима за сваряването му...
Започваме да режем кренвирша по средата докато останат 3-4 см неразрязано. Всяка половинка режем на още 3 ивици...
Блатчетата се приготвят предварително, като се разбиват яйцата със захарта до побеляване...
Слагаме млякото да заври. Добавяме захарта, канелата, какаото, ванилиите и маслото...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама