Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Октопод от кренвирш
Октопод от кренвирш

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
4 кренвирша
черен пипер на зърна (за очички)
дафинов лист или друга подправка за уста
листа магданоз за шапка
Започваме да режем кренвирша по средата докато останат 3-4 см неразрязано. Всяка половинка режем на още 3 ивици. Това ще са пипалата на октопода, а неразрязаното - главата. В тенджера кипваме вода и поставяме кренвиршите да се сварят. Слагаме 2 зърна черен пипер за очички, малко парче дафинов лист за уста и лист магданоз за шапка.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Октопод от кренвирш
От форум:
От друг сайт:
Илияна Димова