Пролетни кюфтенца от лапад
Много са вкусни
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - пържене
п>
Разбиваме яйцата с прясното мляко, посоляваме с щипка сол и добавяме овесените трици...
Измийте ориза и го запържете в мазнината. Добавете 2 ч.ч. топла вода, солта и бъркайте...
Моите шпроти бяха замразени. Изчистих ги от вътрешностите и главите. Измих ги добре...
Червеният пипер се измива, изчиства се от семките и се нарязва на ситно. Слага се в тиган...
Сваряваме картофите и морковите, след което ги пасираме. Добавяме рендосаното сирене...
Измийте зеленчуците. Настържете морковите и картофите. Нарежете чушката и стръковете лук ситно...
Обелваме и нарязваме картофите на подходящи парчета за пържене. Смесваме подправките...
Разделете кренвиршите на половинки, на всяка половинка направете разрез в средата и сложете парченце кашкавал...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | напред »
реклама