Домашна маслинова паста
Маслините се отделят от костилките. Слагат се в купа и се налива зехтинът. Пасират се с пасатор...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - без термична обработка
п>
Маслините се отделят от костилките. Слагат се в купа и се налива зехтинът. Пасират се с пасатор...
Това е една рецепта, взаимствана от един блог, но и малко променена. Дано Ви допадне...
Това е оригинална рецепта от Бон Апети. Не съм я променяла. Прави се с ром и много ми хареса...
Сваряваме млякото с ванилиите. Оставяме да се охлади. Разбиваме жълтъците и захарта в купа...
Почистваме си ягодите и ги нарязваме на дребно. Почистваме от костилките вишните и черешите...
Махам кожата на пресните кайсии. Сега са много добре узрели и леко се отстранява...
Белим краставицата и я режем наполовина, после и по ширина. Получават се половинки...
Изсипваме нахута от кутийката. Обезкостяваме черните маслини и ги нарязваме на много дребно...
За да приготвите крема разтопете маслото на водна баня и го охладете. Разтопете на водна баня...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | напред »
реклама