Салата "Златна рибка"
Марулята и лукът се нарязват на ситно, а репичките на кръгчета, които се подреждат в чиния във формата на рибка, за око се използва маслина...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - без термична обработка
п>
Марулята и лукът се нарязват на ситно, а репичките на кръгчета, които се подреждат в чиния във формата на рибка, за око се използва маслина...
Краставиците се нарязват с ренде, доматите на полумесеци. Подреждат се в чиния, поставят се маслините и се окусява с подправките.
Краставицата се нарязва на кръгчета и се подрежда по показания на снимката начин във форма на змей. От репичката се оформят очи и езиче...
Салатата се оформя по показания начин, а от сиренето, киселото мляко и майонезата се прави смес, с която с помоща на шприц се правят розички...
Всички продукти се слагат в бутилката с оцета. След 1 ден започва да има аромат, а след 1 седмица става напълно готов...
Месото се смила ситно, прибавят се подправките, омесва се добре и се оставя да отлежи 24 часа...
Прецеждаме киселото мляко. Подслаждаме с пудра захар на вкус. Разделяме на три части...
В купа смесваме натрошено обезсолено сирене, майонеза и заквасена сметана. Добавяме черен пипер и пасираме сместа с пасатор...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | напред »
реклама