Начало » Предястия » Рецепти за Салати » рецепта Салата "Златна рибка"
Салата "Златна рибка"
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 маруля
1 връзка репички
1-2 стъка зелен лук
сол
олио
оцет
1 маслина
Марулята и лукът се нарязват на ситно, а репичките на кръгчета, които се подреждат в чиния във формата на рибка, за око се използва маслина. Около рибката се слагат марулята и лукът. Овкусява се.
Още рецепти за Салати
Салата от печен пипер и патладжан
Свежа салата с кубченца сирене
Салата с майонеза и крема сирене
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
3 идеи за аранжиране на градината
Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »
3 трика за перфектно тесто за пица
В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Салата "Златна рибка"
От форум:
От друг сайт: