Цветя от репички
Измийте репичките. С V-образен нож-декоратор забождайте последователно репичката през средата....
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - без термична обработка
п>
Измийте репичките. С V-образен нож-декоратор забождайте последователно репичката през средата....
Направете чудесна украса за празничната трапеза. Вижте как да изрежете ябълка и да си направите от нея лебед.
Двата вида зелки се нарязват на ситно и се овкусяват в отделни съдове. След това в подходяща чиния се оформят кръгчета от двата вида зеле...
Така приготвеният сок може да издържи в хладилник около седмица. Чудесен заместител на готовите сокове.
Вижте как да направите лесно и бързо ефектни цветя за декорация на салата или за гарнитура.
Сос Тартар се използва за заливка на варени и печени меса, птици, риба и яйца, може да се добавя към различни салати.
Лесно и бързо за приготвяне студено предястие (гарнитура) от краставици, домати, сирене и масло.
Млякото се сипва в чиния и се овкусява със солта и чесънът. Краставиците се обелват и се нарязват на шайби, които се подреждат върху млякото...
Краставицата се обелва и нарязва напречно на три парчета. На всяко се издълбава вътрешноста...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | напред »
реклама