Торта с амарети и вишновка
Разбиваме сметаната със захарта. По желание можем да я направим повече или по-малко сладка...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - без термична обработка
п>
Разбиваме сметаната със захарта. По желание можем да я направим повече или по-малко сладка...
Вземете една голяма кръгла купа без чупки и детайли от вътрешната страна. Покрийте я с прозрачно фолио. Нарежете кивитата на шайби. Разбийте сметаната...
Вадим плодовете от 1 бр. компот сини сливи и плодовете от 1 бр. компот праскови. Смесваме плодовете...
Белим картофите и ги измиваме. Режем ги на парчета и ги слагаме в тенджера с вода. Прибавяме сол...
Режем зелката на тънки ивички. Слагаме нарязаното зеле в голямата купа...
Сиренето Крема и кондензираното мляко се смесват в дълбока купа и се разбиват с миксер...
Разтопяваме маслото и шоколада. Като се охладят, към тях прибавяме заквасената сметана...
Универсално тесто за сладки и солени кифлички, пити, тутманици-става много добре. От него могат да се направят различни закуски.
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | напред »
реклама