Начало » Десерти » Рецепти за Торти » рецепта Бисквитена торта с кондензирано мляко
Бисквитена торта с кондензирано мляко

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
250 г бисквити
400 г сирене Крема
350 г кондензирано мляко
1 ч.ч. кафе
1 пакетче желатин
какао за поръсване
Сиренето Крема и кондензираното мляко се смесват в дълбока купа и се разбиват с миксер до получаването на гладък крем. Кафето се сварява и докато е още горещо започва реденето на тортата. Бисквитите се потапят за секунди в горещото кафе една по една. Подреждат се на дъното на правоъгълна тавичка и щом покрият дъното, се намазват с крем. Следва отново ред напоени с кафе бисквити и отново крем. Това продължава до изчерпване на количествата, като е важно тортата да се завърши с крем. Може да се поръси с какао.
Оставя се в хладилник за една нощ да стегне. Нарязва се на парчета и по желание се декорира с пресни плодове.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Бисквитена торта с кондензирано мляко
От форум:
От друг сайт: