Начало » Десерти » Рецепти за Торти » рецепта Бисквитена торта с кондензирано мляко
Бисквитена торта с кондензирано мляко

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
250 г бисквити
400 г сирене Крема
350 г кондензирано мляко
1 ч.ч. кафе
1 пакетче желатин
какао за поръсване
Сиренето Крема и кондензираното мляко се смесват в дълбока купа и се разбиват с миксер до получаването на гладък крем. Кафето се сварява и докато е още горещо започва реденето на тортата. Бисквитите се потапят за секунди в горещото кафе една по една. Подреждат се на дъното на правоъгълна тавичка и щом покрият дъното, се намазват с крем. Следва отново ред напоени с кафе бисквити и отново крем. Това продължава до изчерпване на количествата, като е важно тортата да се завърши с крем. Може да се поръси с какао.
Оставя се в хладилник за една нощ да стегне. Нарязва се на парчета и по желание се декорира с пресни плодове.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Бисквитена торта с кондензирано мляко
От форум:
От друг сайт: