Агнешко с ориз и зелен лук
Агнешкото се нарязва и се сварява. В тава се слага почистеният и измит ориз, едро нарязаният зелен лук, солта, джоджена и олиото...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с агнешко
Агнешкото се нарязва и се сварява. В тава се слага почистеният и измит ориз, едро нарязаният зелен лук, солта, джоджена и олиото...
Агнешкото месо се нарязва и се задушава. Когато е полуготово към месото се прибавят едро нарязаният зелен лук...
Агнешкото месо се измива добре и се разфасова в подходящи малки парченца според предпочитанията ви...
реклама