Начало » Тестени изделия » Рецепти за Баници » рецепта Втасала баница

Втасала баница

Разпечатай

от готварската книга на Пеци Стоилова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

500 мл топла вода
3-4 с.л.кисело мляко
2 яйца
половин кубче мая
1 ч.л.сол
половин чаша олио
брашно

за плънката:
500 гр сирене
3 яйца

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Втасала баница

От продуктите се замесва тесто, което се разделя на 6 топки. Оставя се да се отпусне и всяка една се разточва на тънък лист.

Всеки лист се маже с олио, а след това с объркана плънка от сирене и яйце. Навива се на руло и се усуква докато се изтъни, и така с всяка една топка тесто. Нарежда се в тава, оставя се да втаса и се пече до готовност.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »

5 диети, които науката подкрепя

5 диети, които науката подкрепя

Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Втасала баница


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама