Начало » Десерти » Рецепти за Парфета » рецепта Торта парфе

Торта парфе

Разпечатай

от готварската книга на Шери Курт

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 ч.ч. смлени орехи
3 с.л.захар
1 с.л.масло
2 Активии-едната с череши, а дрругата с ананас
3 желатина
портокали
мандарини
киви
светъл компот-бяло грозде
праскови

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Торта парфе

От смлените орехи, захарта и маслото приготвяме твърдо тесто, което слагаме на дъното на подвижна форма за торта, като притискаме добре, за да се получи блат. Разтваряме желатина както е указано на опаковката и разбъркваме с първата активия. Изсипваме върху блата, като се стегне малко нареждаме отгоре 1 ред плодове и приготвяме втория желатин, разбъркваме с активията и изсипваме върху плодовете. Когато и вторият крем се стегне нареждаме плодове и приготвяме третия желатин, който разтваряме в 100 мл.компот и внимателно заливаме плодовете. Прибираме в хладилник за 2-3 часа.


Продукти: орехи, захар, краве масло, кисело мляко, желатин, портокали, мандарини, киви, бяло грозде, праскови

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

За да работи правилно една машина тя трябва да е добре смазана, като същото важи и за човешкото тяло, което има нужда от съответните микронутриенти. Тези микронутриенти в лицето на витамините и минералите са така важни за нашия метаболизъм.
още »

Подгответе диетата си за сезона на колоезденето

Подгответе диетата си за сезона на колоезденето

Зимата вече си тръгва, така че скоро ще настъпи сезонът на колоезденето. Ето нашите съвети как да нагласите хранителния си режим по подходящ начин. Наясно сме, че единствено с диета няма да станете победители в Тур дьо Франс.
още »

Топ 9 на най-добрите съвети как да спестим от храна

Топ 9 на най-добрите съвети как да спестим от храна

Една от стоките, която е необходима за всички ни всеки ден, е храната. Няма как да изберем да не си купим или да не се храним.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (4)


Аватар02 Септември 2012
Илияна Димова
Благодаря!
Аватар31 Август 2012
Pamela Todorova
аз използвам желатин на прах.
Здравейте! Какъв желатин използвате?
Страхотно парфе! Ще го опитам тези дни :))



Ако желаете, може да сложите линк към Торта парфе


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама