Начало » Десерти » Рецепти за Парфета » рецепта Панакота с кисело мляко
Панакота с кисело мляко

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
700 гр кисело мляко
2 бр. желатин
3 с.л. мед
5 с.л. захар
4 с.л. сладко от ягоди, разредено с 2 -3 с.л. вода
Накиснете едното пакетче желатин с 5 с.л. вода и след като набъбне го загрейте в микровълнова фурна за кратко. Смесете разтвореното сладко с вода, заедно с желатина. Разбъркайте и налейте сместа в чашки, наклонете ги и оставете да се желира. Разтворете второто пакетче желатин по указания начин. Разбъркайте киселото мляко с меда и захарта и прибавете желатина. Долейте чашките с млечната смес и сложете в хладилник за около час.
Още рецепти за Парфета
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Панакота с кисело мляко
От форум:
От друг сайт: