Начало » Десерти » Рецепти за Парфета » рецепта Панакота с кисело мляко
Панакота с кисело мляко

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
700 гр кисело мляко
2 бр. желатин
3 с.л. мед
5 с.л. захар
4 с.л. сладко от ягоди, разредено с 2 -3 с.л. вода
Накиснете едното пакетче желатин с 5 с.л. вода и след като набъбне го загрейте в микровълнова фурна за кратко. Смесете разтвореното сладко с вода, заедно с желатина. Разбъркайте и налейте сместа в чашки, наклонете ги и оставете да се желира. Разтворете второто пакетче желатин по указания начин. Разбъркайте киселото мляко с меда и захарта и прибавете желатина. Долейте чашките с млечната смес и сложете в хладилник за около час.
Още рецепти за Парфета
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Панакота с кисело мляко
От форум:
От друг сайт: