Публикувана от Niki Zhelyazkova на 29 Декември 2019
![]() | Необходими продукти 1 краче
2 уши
2-3 опашки
1/2 лимон, само сока
сол
черен пипер
4-5 скилидки чесън, счукан |
Препеням добре. В тенджерата под налягане варя 30 мин. Обезкостявам и махам мазните кожи. Връщам обезкостеното месо в тенджерата. В купа разбърквам с вилица яйцата, добавям към тях и лимоновия сок и започвам да добавям по малко от горещия бульон, за да не се пресекат яйцата. Когато смеся достатъчно в купата започвам по същия начин да сипвам сместа обратно в тенджерата. Добавям и счуканият почти на каша чесън. Поръсвам с млян черен пипер. Ако е необходимо добавям и сол. Да ви е вкусно! |