Начало » Сосове и гарнитури » Рецепти за Гарнитури » рецепта Пюре от лилав карфиол
Пюре от лилав карфиол

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Разделете карфиола на чепки и го сварете в подсолена вода. Гледайте да не го преварите, ще нагарча. Поставете сварения карфиол в блендър, заедно с подправките и маслото. Ако получената хомогенна смес е прекалено гъста, използвайте бульона от карфиола. Пюрето може да се сервира и студено към месо, поръсено с магданоз. Често добавям и крема сирене и малко лют пипер. Получава се смесица от сладко, кисело и леко пиперлив вкус. Добър апетит!
Още рецепти за Гарнитури
Салата с броколи, карфиол и моркови
Наденица с къдрави пържени картофи - за ничинаещи
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пюре от лилав карфиол
От форум:
От друг сайт: