Начало » Сосове и гарнитури » Рецепти за Гарнитури » рецепта Пастет от тиквичка
Пастет от тиквичка

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Тиквичката се настъргва и отцежда от водата. В тиган се загрява олио и в него се запържва скълцания чесън, към него се добавя тиквичката и половината семки, пържи се до омекване на тиквичката. Готовата тиквичка се пасира заедно с изварата и крема сиренето. Готовитя "пастет" се сервира с запечени на тиган слънчогледови семки.
Още рецепти за Гарнитури
Салата с броколи, карфиол и моркови
Наденица с къдрави пържени картофи - за ничинаещи
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пастет от тиквичка
От форум:
От друг сайт: