Начало » Предястия » Рецепти за Салати » рецепта Пъстро Предястие Асорти

Пъстро Предястие Асорти

Разпечатай

от готварската книга на Peti A

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

листо салата - 1 бр.
варени яйца - 1 или 2 бр.
маслини - 5 бр.
чесън на прах - на вкус
магданоз - 1, 2 стръкчета
печени червени чушки - 1 бр.
извара - 2 с.л.
сол - на вкус
олио - 1 с.л.
черен пипер - на вкус
орехи - 2 ядки
цедено мляко - 4 с.л.
маринована краставичка - 1 бр. нарязана на кубчета
картофи - ½ бр. сварен
майонеза - 2 с.л.
сладка царевица - 2 с.л.
грах - 2 с.л.
моркови - 2 с.л. сварени, нарязани на кубчета
свинско филе - 4 слайса

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Пъстро Предястие Асорти

Печената чушка я нарязваме на малки парчета. Магданозът режем на ситно. Добавяме изварата и сол на вкус и черен пипер на вкус и разбъркваме. Нарязваме сварения картоф на кубчета. Прибавяме нарязани на кубчета сварен морков, маринована краставица, граха, царевицата, майонезата, сол и черен пипер на вкус и разбъркваме. Нарязваме 1 маринована краставица на кубчета. Прибавяме цеденото мляко, сол, чесън и черен пипер на вкус, олио и разбъркваме. В голяма чиния слагаме в центъра разядката от чушки. От едната страна слагаме листо от зелена салата. Върху него слагаме на две топки млечната разядка, отгоре с орехи. В срещуположната страна слагаме салатата с майонезата. В третата страна нараждаме сварените яйца. В четвъртата страна на мезето слагаме слайдовете филе. Отгоре поръсваме предястието Асорти с маслини.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »

5 диети, които науката подкрепя

5 диети, които науката подкрепя

Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Пъстро Предястие Асорти


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама