Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Пълнени гъби с кайма
Пълнени гъби с кайма

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Почиствам пънчетата на готовите измити и отцедени гъби. Тях ги ползвам за друго ястие. Омесвам каймата с подправките. На дъното на всяка гъба слагам малко парченце от маслото. Пълня със сместа от кайма с подправките във всяка гъба. Слагам ги в тава, леко омазнена или с хартия за печене и пускам фурната на силно. Пека до готовност на каймата, а междувременно и гъбите са се запекли добре. Поръсвам леко с настърган кашкавал и допичам да се разтопи кашкавала. Сервирам ги като предястие или гарнитура на месо.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пълнени гъби с кайма
От форум:
От друг сайт: