Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Пълнени гъби с кайма
Пълнени гъби с кайма

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Почиствам пънчетата на готовите измити и отцедени гъби. Тях ги ползвам за друго ястие. Омесвам каймата с подправките. На дъното на всяка гъба слагам малко парченце от маслото. Пълня със сместа от кайма с подправките във всяка гъба. Слагам ги в тава, леко омазнена или с хартия за печене и пускам фурната на силно. Пека до готовност на каймата, а междувременно и гъбите са се запекли добре. Поръсвам леко с настърган кашкавал и допичам да се разтопи кашкавала. Сервирам ги като предястие или гарнитура на месо.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пълнени гъби с кайма
От форум:
От друг сайт: