Начало » Предястия » Рецепти за Студени предястия » рецепта Пълнена моцарела
Пълнена моцарела

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 моцарела кръгла
2 консервирани домата
1 печена червена маринована чушка
1 малка глава лук
1 с.л олио
сол на вкус
магданоз за украса
В цинкова купа слагаме олиото, меда, оцета и солта. Разбъркваме хубаво и добавяме ситно нарязаните чушка, домати и лук. Оставяме ги да се мариноват за около половин час в хладилника.
Отрязваме капаче от моцарелата и внимателно я издълбаваме с лъжичка. Пълним с отцедените и мариновани зеленчуци. Поставяме пълнената моцарела на дъното на чинията. Остатъкът от маринованите зеленчуци разпределяме около нея. Похлупваме с капачето и украсяваме с магданоз.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Пълнена моцарела
От форум:
От друг сайт:
Нина Райчева