Публикувана от Gergana Lambreva на 09 Януари 2012
Необходими продукти 1 моцарела кръгла 2 консервирани домата 1 печена червена маринована чушка 1 малка глава лук 1 с.л олио сол на вкус магданоз за украса | |
В цинкова купа слагаме олиото, меда, оцета и солта. Разбъркваме хубаво и добавяме ситно нарязаните чушка, домати и лук. Оставяме ги да се мариноват за около половин час в хладилника. Отрязваме капаче от моцарелата и внимателно я издълбаваме с лъжичка. Пълним с отцедените и мариновани зеленчуци. Поставяме пълнената моцарела на дъното на чинията. Остатъкът от маринованите зеленчуци разпределяме около нея. Похлупваме с капачето и украсяваме с магданоз. |