Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пиле по китайски

Пиле по китайски

Разпечатай

от готварската книга на Шери Курт

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

300 гр. пилешко филе (нарязано на жулиени и мариновано в 1 белтък, 1 с.л. царевично нишесте, 3 с.л. соев сос, 3 с.л. оризов оцет)
1 голям морков
1 глава лук
4-5 гъби
2 скилидки чесън
1 парче зеле
растителна мазнина
1 пакетче спагети /от тези за 1 порция /
1 с.л. тъмен соев сос
4 с.л. светъл соев сос
1 с.л. мед
1 с.л. кетчуп
2 с.л. оризов оцет
1 с.л. царевично натурално нишесте
1/2 ч.ч. вода

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Пиле по китайски

В тиган с мазнина запържваме месото от всички страни. Изваждаме в чиния и запазваме. Зеленчуците запържваме за по около минута и половина всеки по отделно. Накрая запържваме чесъна, нарязан на ситно, добавяме пилешкото, моркова, зелето, гъбите и лука и заливаме със соса (предварително сме смесили всички продукти за него). Добавяме спагетите, които предварително сме приготвили в микровълнова фурна. Бъркаме 1-2 мин., докато се сгъсти соса и снемаме от огъня.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Пиле по китайски


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама