Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пиле каша - II вид
Пиле каша - II вид
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
предварително сварено и обезкостено пилешко месо (от бутче или гърди)
2 с.л. брашно
1 л вода
2 стръка зелен лук
2 моркова
100 гр сладка царевица от консерва
половин връзка магданоз
сол
черен пипер
олио
В малко олио се задушават нарязаните на ситно лук и моркови. Добавя се брашното и след като се позапържи се добавя и водата. Прибавят се месото, царевицата и подправки на вкус и се оставя да поври до сгъстяване. Поръсва се с магданоз и се поднася топло.
Още рецепти за Ястия с пилешко месо
Пилешки дробчета с много лук на фурна
Пилешки дробчета и сърца с много лук и гъби
Запеканка с тиквички и пилешко месо
Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пиле каша - II вид
От форум:
От друг сайт: