Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пиле каша - II вид
Пиле каша - II вид

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
предварително сварено и обезкостено пилешко месо (от бутче или гърди)
2 с.л. брашно
1 л вода
2 стръка зелен лук
2 моркова
100 гр сладка царевица от консерва
половин връзка магданоз
сол
черен пипер
олио
В малко олио се задушават нарязаните на ситно лук и моркови. Добавя се брашното и след като се позапържи се добавя и водата. Прибавят се месото, царевицата и подправки на вкус и се оставя да поври до сгъстяване. Поръсва се с магданоз и се поднася топло.
Още рецепти за Ястия с пилешко месо
Пилешки дробчета с много лук на фурна
Пилешки дробчета и сърца с много лук и гъби
Запеканка с тиквички и пилешко месо
Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пиле каша - II вид
От форум:
От друг сайт: