Начало » Закуски » Рецепти за Други закуски » рецепта Парти пържени филийки с пълнеж със сирене
Парти пържени филийки с пълнеж със сирене
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Първо нарязваме франзелата на тънки кръгчета с помощта на нож за хляб. Общата бройка трябва да се дели на 2. В купичка слагаме двете яйца и ги разбиваме много добре с вилица. Към яйцата добавяме прясното мляко и солта и пак разбиваме. В друга купичка натрошаваме сиренето с вилица и вътре добавяме маслото и разбъркваме с лъжичка. Взимаме си едно кръгче и намазваме с помощта на лъжичка много добре със сирената смес. Слагаме повечко смес, за да се усеща като хапваме. Притискаме леко сместа върху кръгчето от франзелата. Върху него слагаме едно ненамазано и ги слепваме. Същото правим до изчерпване на количеството. Загряваме си в тиган олиото. Потапяме в яйчената смес едно по едно слепените кръгчета от двете страни. Пържим ги в горещото олио. Обръщаме, като пържим до готовност. Нареждаме в чиния. Подходящи за гости и парти. Направила съм разрез, за да се види как изглеждат. Хапват се на две хапки.
Още рецепти за Други закуски
Кифли с майонеза с пълнеж-локум
Солен кекс със сирена, маслини и семена
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Парти пържени филийки с пълнеж със сирене
От форум:
От друг сайт:
tony marinov